Fredagsvideo: Teitur – You Never Leave L.A.

Teitur Lassen fra Færøyene spilte seg inn i mitt musikkhjerte med platen “Poetry & Aeroplanes” i 2002, og med en påfølgende konsert på Bergenfest i 2005 så var jeg solgt.

Han minner mye om vår egen Sondre Lerche. En liten flis som synger som en konge, og tør å utfordre seg selv og verden musikalsk.

Teitur er en artist jeg stadig håper på å se igjen i Bergen. I desember spiller han på derimot på John Dee i Oslo, og det virker å være det nærmeste han kommer.

Dagens fredagsvideo er “You Never Leave L.A.” fra den nye platen “Let The Dog Drive Home”. Og jada, jeg vet at det brukes elektroniske instrumenter her, og at det ikke finnes en pedalsteel i mils omkrets. Men det er jo bare så fantastisk fint at det er HELT greit…

Forrige artikkelSmåplukk fra platebunken # 10
Neste artikkelLive EP fra Kasey Anderson & The Honkies
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here