Denne platen er rett og slett så forbasket god, at jeg skal gjøre noe så sjeldent som å jage folket over til en annen blogg! Jeg må pent be alle om å ta turen til min gode venn Jan Eieslands fantastiske blogg No Deal Music for å lese hans anmeldelse.

Her er et lite utsnitt av hva han skriver:

«Så kom det endelig et album i år fra et helt ukjent band som oppfyller enhver musikkbloggers drømmer og forhåpninger, dette er nærmest et perfekt americana-album eller alabamacana som de selv skriver, det strålende bandet Lauderdale fra Muscle Shoals.»

Så ta turen til No Deal Music for å lese alt om Lauderdales suverene plate «Moving On». NÅ!

SHARE
Forrige artikkelFredagslyd: Hilde Heltberg
Neste artikkelFrem Fra Glemselen: Little Eden – Back to… Little Eden
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here