Fredagsvideo: The Jayhawks – She Walks In So Many Ways

Aldri hørt den Jayhawkslåten sier du? Det er fordi den er flett ny, og kommer på den nye plata fra de gloriøst gjenforente og riktig så norges og Øya-klare  Jayhawks… men hvorfor kan ikke noen booke gjengen til en innekonsert? Jayhawks utendørs? Det blir som å sykle under vann…

God fredag uansett!

 

Forrige artikkelThinkerbell – Thinkerbell 2
Neste artikkelLørdagsvideo: Micah Schnabel – Jackson, Don’t You Worry
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here