Old Death Visper beskriver seg aller best selv, og de sier «A cocktail of dirty western roots music and country tinged parlor tunes that spikes raw rebellion into the veins of American music with the dust of the Idaho back roads.»

Dette er et band som helt tydelig har det utrolig gøy, og høres ut som en mix mellom country, et rockabillyband og Calexico.

Lydbildet er preget av munnspill, banjo og trekkspill – med islett av ståbass og gitarer. Og et av medlemmene er kreditert med «Traps, snaps and claps». Så det er ganske så åpenlyst at vi har et band litt utenom det vanlige.

De har helt klart en lang vei å gå når det kommer til låtmaterialet sitt, men potensialet er tilstede – og jeg falt rett og slett for det litt uvanlige lydbildet til gutta i Old Death Visper.

Dette er et band jeg kunne tenke meg å se live, men inntil videre så får vi klare oss med en låt fra EPen som du foreløpig bare får kjøpt på iTunes, men etterhvert også på www.olddeathvisper.net (død lenke)

Hør Rebels:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

SHARE
Forrige artikkelOtis Gibbs – Joe Hill’s Ashes
Neste artikkelLuke Dick – My Blood
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here