Fredagsvideo: Mary Gauthier – Mercy Now

Siden den alltid fantastiske Mary Gauthier er på norgesturné for tiden, og til og med spiller i Bergen – og jeg IKKE får sett henne spille, så får jeg trøste meg med en video av «Mercy Now».

Og anbefaler samtidig alle som har muligheten til å valfarte Madam Felle i Bergen på lørdag, da denne fantastiske damen vil levere nok en av sine episke konserter.

 

SHARE
Forrige artikkelOld 97’s – The Grand Theatre volume one.
Neste artikkelBack Porch Mary – Time Of The Broken Heart
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here