Fredagsvideo: Jeffrey’s Reverie – Onward to Avalon

Jeff Wasserman er i gang med å slippe låter fra det kommende albumet We Shall Dance Again, som kommer ut 24. februar.

Singelen han slipper i dag, “Onward To Avalon” er aldeles vidunderlig vakker, og særlig for oss med et hjerte som banker ekstra bare vi hører ordene “The Band” eller navnene til noen av bandmedlemmene.

Bakgrunnshistorien er like vakker som låten, tilbake i 1994, da The Band turnerte Norge i kjølvannet av perlen Jericho, var Jeff Wasserman turnémanager og en del av supportbandet Gone at Last (anbefaler å sjekke ut platene Gone at Last og Still Out There.)
I løpet av turneén fant han tonen med Levon Helm, og de hadde mange lange samtaler om livet og musikk. Dagen Levon døde, skrev Wasserman låten “Onward to Avalon”, som slippes som single i dag. Og stort vakrere blir det ikke. Nyt Jeffrey’s Reverie og den nydelige hyllesten til Levon Helm i “Onward to Avalon” i toppen av saken. Og tro meg når dere kan glede dere til platen…

Bonuslåt, en av Jeff Wassermans absolutt vakreste låter, “Trains Don’t Stop Here Anymore” – med Garth Hudson fra The Band på tangenter…

Konserten med The Band i Bergen ble filmet av NRK, og ligger i to deler på NRKs nettspiller:

https://tv.nrk.no/serie/the-band-i-bergen/1994/FHLD11000194

Forrige artikkelH.C. McEntire – Every Acre
Neste artikkelRobbie Fulks – Bluegrass Vacation
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here