Da er dagen atter her for å feire den eneste Kongelige bursdag av betydning. Vi snakker selvsagt om Elvis Aaron Presley som kom til verden for 88 år siden i dag og vokste opp til å bli King of the whole wide world! Vi lar tastaturet slippe billig unna denne gangen og lar hovedpersonen selv vise hvorfor vi feirer dagen. Kjør igang Royal 88 Herr Presley!

 

SHARE
Forrige artikkelSove nå (Kjetil Aarseth)
Neste artikkelDust of Daylight Sessions: Benedicte Brænden fra Den Forvitnelege Countryfestivalen 2022
Født i feil tid i feil land men forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Vidtfavnende ører hva musikk angår, i cd hylla finner du alt fra lavmælt Americana via reinspikka pop til ymse metal sjangre. Fikler litt med design, videoredigering og annet kunstnerisk på fritiden. Topp 3 på spillelista: Bronsen går til Chris Isaak, sølvet går til Bob Walkenhorst/The Rainmakers og gullet legges beslag på av Kongen - Elvis Presley.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here