Evig liv (Kjetil Aarseth)

Kjetil Aarseth slipper hele sitt debutalbum – Evig liv – 1. januar 2023. Aarseth har skrevet tekster all sin tid, men har nå satt melodier til.
Plata er innspilt som et onetake for å “halde det ekte” som han sier. Hele Evig liv ble spilt inn mellom lunsj og middag en gang den 22. februar i 2022 på Kulturskolen i Ålesund. Hallvard Fremstad på piano og Ørjan Liavåg som produsent.

Her på hos Dust of Daylight kommer vi til å slippe en video fra hver låt frem til da. Tekst og melodisnekker Aarseth har også lagd videoene. Den første videoen er tittelsporet, Evig liv. På plata er denne delt i tre og lager kapittelstart på et plateprosjekt, men kommer som bonusspor samlet helt til slutt og altså her i videoform. Aarseth forteller:

“Evig liv, både plata som eit heile og tittelsporet er ei slags familiehistorie som er djupt personlig, for den handlar om meg og mine, dei som kom før og dei som kjem etter. Eg kjenner stadig oftere at sirkelen er slutta at alt har ei meining og at alt heng saman med alt. I videoen gir eg dykk eit kikhol inn i livshistoria til familiane Aarseth og Vartdal frå 60-talet og framover. Det er lenge sidan eg skreiv teksta. Så lenge at antall oldebarn etter mormora mi ikkje stemmer lenger. Og i teksta er ho i live sjølv om ho gjekk ut av tida for mange år sidan. Eg likar at ho lever vidare på både denne og på andre måtar, noko som også er litt av bodskapet i songane og albumet som eit heile.”

Forrige artikkelLuke 24: Julekort fra Terje Espenes
Neste artikkelEvig liv med Kjetil Aarseth
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here