Lørdagsvideo: Hercules – Bite-Size Blues

Vi skrev om Hercules og singelen «Bite-Size Blues» i gårsdagens singlefredag. Men låten sitter fast i hodet mitt, så ukens video er naturligvis den ferske videoen med Hercules og «Bite-Size Blues» (som heldigvis ikke er blues). Innspilt på landets beste livescene, Arnemoen Gard på Kjønås i Ringebu, video og redigering ved Emil Sjåstad Nyeng. Altså… det blir ikke mer rock’n’roll enn dette.

Som Marius sa i sin tid: «SPELL HØYT!»

SHARE
Forrige artikkelBenedicte Brænden – Raging River
Neste artikkelKropp – Suksess
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here