Dust of Daylight Sessions: Matias Hilmar Iversen

Matias Hilmar Iversen er for de flest kjent fra Ila Auto, og nå i det siste fra Spellemannvinner Hagle. Men han har også en solokarriere med et par solide plater bak seg. Og når vi avtalte besøk av Ila Auto under fjorårets Forvitnelege Countryfestival, så la vi inn et ønske om å få et par av Matias sine sololåter.

Han tok med seg Kay Arne Sulutvedt fra Ila Auto på banjo, og så leverte de låtene “Hei Teddy” og “Den andre veien hjem”.

Stalk nettsiden, og følg ham på Facebook.

Forrige artikkelDust of Daylight Sessions: Twang Gang fra den Forvitnelege Countryfestivalen 2021
Neste artikkelDust of Daylight Sessions: Olav Stedje
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here