Fredagsvideo: Zach Schmidt – I Can’t Dance

En av våre favorittpersoner, -låtskrivere og -artister i East Nashville, er den jordnære og allestedsnærværende Zach Schmidt. Etter å ha hatt ham på ønskelisten i flere år, så fikk vi endelig festet noen av låtene hans til videoteip hjemme hos Andrew Leahey i 2018.

Han hadde med seg konen Jackie Berkley – og sammen spilte de et knippe låter for oss der noen var utgitt og andre ikke.

På det tidspunktet mumlet han litt om at det var ny musikk på gang sammen med «gutta til Isbell», og nå forteller han at han for noen år siden spilte inn en hel plate med Sadler Vaden som produsent. Og The 400 Unit som backingband. Den ene låten han spilte for oss, er første single ut fra den kommende platen Raise a Banner.

Med seg har han altså hele The 400 Unit, samt konen Jackie Berkley på harmoni.

Platen kan du bestille hos Zach.

I tillegg til den Brian Davies-regisserte videoen, så kan du ta en kikk på vårt opptak fra Nashville i 2018 som fredagsbonus.

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: egil olsen – don’t be a tool
Neste artikkelPlatebunken: En kurv med påskeegg
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here