Fredagsvideo: egil olsen – don’t be a tool

Ukens fredagsvideo er som løftet fra en litt promiskuøs 70-talls film. Vår venn Olsen har nå bosatt seg i Volda der han skal lage et kulturimperium verden virkelig vil trenge. Derfra kommer altså den animerte «don’t be a tool» – en deilig 70-talls funky sak som altså kunne fulgt en 70-talls actionserie eller film, der folk gjerne har litt for tettsittende, og/eller litt lite klær på – selv i strabasiøse kampscener.

Budskapet er enkelt: Ikke være en tosk. I det store og hele, og overfor andre (og deg selv). Ikke vær en tosk. Jeg vil på det personlige plan tilegne denne låten til guvernøren i Texas.

Og budskapet kan vi gjerne skrive under på. Personlig vil jeg gjerne tilføye – husk at det heter munnbind – ikke hakebind. Og nesa har også to utganger du gjerne vil dekke til med munnbindet. Vi er på oppløpssiden. Ikke drep bestemora til kompisen din fordi du er en tosk.

Don’t be a tool!

Ha en fortreffelig fredag.

SHARE
Forrige artikkelSinglefredag – Mercury Motors, Ingvild Flottorp, Robert Moses & The Harmony Crusaders, Olav Larsen, Berith
Neste artikkelFredagsvideo: Zach Schmidt – I Can’t Dance
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here