DoD Sessions: Elizabeth Cook

Vi var så heldige å få besøk av Elizabeth Cook mens vi filmet sessions i Nashville i fjor høst.
Hun kom tilnærmet direkte fra turné, sjarmerte alle rett i senk og spilte to gnistrende låter uten oppvarming. Videoene er filmet hjemme i stuen hos Andrew Leahey, som også spiller gitar i bandet til Elizabeth når de er på turné.

Et par dager seinere fikk vi se Elizabeth og bandet i full rockemodus da de måtte overta en spot i Cannery Ballrom for et band som ble sparket av plakaten på grunn av slåssing på scena dagen før. Jada, slik er rockebransjen.

Låtene vi får høre er:

These Days
Perfect Girls of Pop

Følg Elizabeth på Facebook. Sjekk ut nettsiden.

Og du finner et lass med videoer på YouTube-kanalen vår. Vi setter pris på om du abonnerer på den.

Headerfoto: Arnulf Østerdal

Forrige artikkelELVIS 85!
Neste artikkelPete Molinari – Just Like Achilles
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here