Friendship er et nytt bekjentskap for min del, men jeg må innrømme at jeg har en svakhet for musikk som låter som om det hadde sitt utspring på vestkysten i USA en gang seint på 60-tallet. Og det er akkurat det Friendship gjør. Til tross for at de er norske. Eller kanskje på grunn av?

De forteller i presseskrivet at de er er en power trio, der trommeslager Fredrik Skalstad er frontfigur og har vokalansvaret. Sander Eriksen Nordahl spiller gitar og Martin Morland spiller bass. Navnet har de hentet fra legendariske Junipher Greenes plate Friendship

De slipper platen Ain’t No Shame i mai, og skal man dømme dem etter denne og forrige singel «Gypsy», så kan vi ha en godbit i vente. Dette er skikkelig deilig rock’n’roll, slik det låt i varme, svette junikvelder i San Fransisco i 1969.

Sjekk dem ut på Facebook!

 

SHARE
Forrige artikkelVideo: Caleb Caudle’s vinyl release party in Nashville, with Kashena Sampson
Neste artikkelSingle: Trudy & Dave – Force of Nature
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here