Fredagsvideo: Darling West – Loneliness

Vi lover at våre favoritter i Darling West snart gir ut et av årets beste album. Derfor deler vi idag den ferske videoen deres – singelen “Loneliness” som gir et godt inntrykk av hvordan den nye platen låter.

Husk at de drar på Norgesturné i mars! DET går du ikke glipp av…

Foreløpig turnéliste:

13. mars – Ål Kulturhus – Ål
14. mars – Blaoboxen, Sogndal Kulturhus – Sogndal
15. mars – Madam Felle – Bergen.
16. mars – Martinique – Stavanger
21. mars – Kulturkirken Jakob – Oslo
7. april – Skarmyra Allaktivitetshus og Kulturkafe – Moss
8. april – Union Scene – Drammen
13. april – Høvleriet – Haugesund
14. juli – Vikedal Roots Music Festival – Vikedal

 

Forrige artikkelSpilleliste – Januar 2018
Neste artikkelJason Isbell & The 400 Unit til Bergenfest
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here