Fredagsvideo: Curse of Lono – Pick Up The Pieces

Våre venner i Curse of Lono er klar med ny video. Vi skrev om EPen Curse of Lono i fjor høst, og holder bokstavelig talt pusten mens vi venter på den nye platen.

Vårt nye britiske favorittband laget et aldeles utsøkt prosjekt med sine fire låter med tilhørende kortfilmer, og LPen Severed kommer i april. En forsmak får vi idag gjennom “Pick Up The Pieces”.

Ha en aldeles fortreffelig fredag!

Forrige artikkelOld 97’s – Graveyard Whistling
Neste artikkelSilver Lining – live @ Victoria, Bergen – 24.02.2017
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here