Da er det på tide å si takk for følget i 2016. Et år der vi har mistet en lang rekke store stjerner, men også fått nye, kommende stjerner servert på et gullfat.

Dust of Daylight har publisert 300 artikler om stort og smått, og de to redaktørene er evig takknemlig overfor såvel lesere som vår uvurderlige redaksjon som holder hjulene i gang her i vårt lille, musikalske hjørne på internett.

Vår egen sjefsorganisator, Redaktør Eiesland, har allerede listet opp over 60 plater i vår interne releaseplan, som er bebudet i starten av 2017. Alt fra Son Volt, Delbert McClinton, Drew Kennedy, Otis Gibbs, Old 97’s og Ryan Adams til lokale helter som Country Heroes, Roger Græsberg & Foreningen og Trond Svendsen & Tuxedo er meldt i utgivelseskø – så vi får nok å gjøre neste år.

Dust of Daylight Live hadde også sitt beste år i 2016, der alle huskonsertene i Bergen var utsolgt, og «avdelingskontorene» gjorde det også godt. Terje og avdeling Ringebu hadde et knippe gode tilbud, og det nyeste tilskuddet hos Rune Torsteinsen i avdeling Skarnes hadde stor suksess med hagekonserter og mer til. De to turnéene med Michael McDermott var en utrolig suksess, og besøkstallene over hele landet var virkelig imponerende.

Så TAKK til alle som forlot sofakroken og gikk ut på konsert i fjor. Ikke bare våre konserter, men ALLE konserter. Uten publikum så dør musikken.

Neste år kan vi by på enda mer, og det er vel ingen hemmelighet at vi jobber med å få besøk av artister som Robbie Fulks, Caleb Caudle, Otis Gibbs og Michael McDermott. Og mange mange MANGE fler…

Vi avslutter året med noen av videoene vi laget i 2016…

Takk for i år, kjære musikkvenner! Vi sees på den andre siden, i 2017, til mengder med nye musikalske opplevelser!

 

 

SHARE
Forrige artikkelChad Bault – No Man’s Land (EP)
Neste artikkelCacadou – Cold Cuts
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here