Drew Holcomb i Oslo i kveld

Drew Holcomb & The Neighbors altså. Til tider så treffer de disse Ryan Adamske tonene vi ble så glad i den gang Ryan lagde plater som Heartbreaker og Gold.

Men Drew Holcomb er så mye mer utover stempelet “det ligner litt på Ryan Adams”. For mest av alt ligner det på Drew Holcomb. Oslo har hatt en aldeles urettferdig fin rekke konserter de siste dagene, og topper det på mange måter med kveldens konsert på Buckley’s – der Drew Holcomb spiller solo.

Kan noen med kontakter få litt fart på dette hurtigtoget vi er lovet? Vi trenger kortere avstand mellom musikkbyene.

I kveld på Buckley’s. Showtime klokken 21:00. Facebookevent.

Forrige artikkelVideo: Michael McDermott – Shadow In The Window
Neste artikkelLille store Audunbakkenfestivalen
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here