Fredagsvideo: Meg Olsen – Corners of Bars

Memphisfødte Meg Olsen, som nå bor i Los Angeles, har gitt ut EPen “Deal From The Bottom”. Olsens stemme og den herlige stemningen hun presenterer minner meg på mange måter om lydbildet jeg skulle ønske Neko Case nærmet seg.

Musikken befinner seg i et drømmende landskap som elegant ville sklidd rett inn i en film av David Lynch. EPen består av fem låter, og du kan kjøpe den for 5$ (eller mer, om du ønsker) på Olsens Bandcamp.

Stemmen til Olsen er god, og lydbildet er behagelig, flytende og akkurat så drømmende stemningsfullt at det kler stemmen perfekt. Låtene er gode, tekstene er gode og til sammen så innehar dette nok kvalitet til at Meg Olsens “Corners of Bars” er ukens fredagsvideo.

Meg Olsen

 

Forrige artikkelSpilleliste Oktober 2013
Neste artikkelTakk for turen, Lou!
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here