Debonzo Brothers fra Raleigh i North Carolina ble dannet av brødrene Jeff og Keef Debonzo etter at de sluttet i bandet Buzzaround. De spilte en rekke jobber med American Aquarium, og det var etter påtrykk fra disse at de begynte å skrive eget materiale for å kunne fylle et helt sett på en spille jobb som Aquariumgutta skaffet dem.

De har EPen «Places»  på samvittigheten, og en ganske så fersk plate som heter «One Damn Place». Flere av gutta fra American Aquarium er gjester på platen, mest tydelig er naturlig nok pedalsteelgitaristen Whit Wright.

Platen blir anmeldt her på bloggen i neste uke, og her er en liten forsmak i singelen «Break My Heart Tonight».

Det er endelig fredag, og her er Debonzo Brothers – Break My Heart Tonight. Enjoy!

SHARE
Forrige artikkelOld Crow Medicine Show – Carry Me Back
Neste artikkelDebonzo Brothers – One Damn Heart
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here