fbpx

Fredagsvideo: Debonzo Brothers – Break My Heart Tonight

Debonzo Brothers fra Raleigh i North Carolina ble dannet av brødrene Jeff og Keef Debonzo etter at de sluttet i bandet Buzzaround. De spilte en rekke jobber med American Aquarium, og det var etter påtrykk fra disse at de begynte å skrive eget materiale for å kunne fylle et helt sett på en spille jobb som Aquariumgutta skaffet dem.

De har EPen “Places”  på samvittigheten, og en ganske så fersk plate som heter “One Damn Place”. Flere av gutta fra American Aquarium er gjester på platen, mest tydelig er naturlig nok pedalsteelgitaristen Whit Wright.

Platen blir anmeldt her på bloggen i neste uke, og her er en liten forsmak i singelen “Break My Heart Tonight”.

Det er endelig fredag, og her er Debonzo Brothers – Break My Heart Tonight. Enjoy!

Siste artikler

Lest dette?