Fredagsvideo: Jake Clayton – Kickin’ Up Dust

 

Det er fredag, og siden dagens plate var Dolly Partons ferskeste utgivelse så er det ikke fritt for at man er i countrymodus. Og hva passer da bedre enn la hr. Jake Clayton få æren av å bli dagens andre fredagsvideo.

Det er liksom ikke fredag før du har spilt fele på ryggen med pølsefingre som egentlig er for store til å spille strengeinstrumenter. Komplett med jenter som danser linedance og en Jake Clayton som briefer det beste han er kar om så kan vi bare ønske god fredag!

SHARE
Forrige artikkelDolly Parton – Better Day
Neste artikkelEgil Olsen Show – Kvarteret, Bergen – 29.10.2011
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here