Fredagsvideo: Jake Clayton – Kickin’ Up Dust

 

Det er fredag, og siden dagens plate var Dolly Partons ferskeste utgivelse så er det ikke fritt for at man er i countrymodus. Og hva passer da bedre enn la hr. Jake Clayton få æren av å bli dagens andre fredagsvideo.

Det er liksom ikke fredag før du har spilt fele på ryggen med pølsefingre som egentlig er for store til å spille strengeinstrumenter. Komplett med jenter som danser linedance og en Jake Clayton som briefer det beste han er kar om så kan vi bare ønske god fredag!

Forrige artikkelDolly Parton – Better Day
Neste artikkelEgil Olsen Show – Kvarteret, Bergen – 29.10.2011
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here