Sweetheart – “These Summertime Blues”

Forrige uke slapp Sweetheart singelen “These Summertime Blues”.
I mars spilte de to dønn utsolgte konserter hos Dust of Daylight Live i Bergen, og vi benyttet anledningen til å lage en Dust of Daylight Session mellom konsertene. Denne har vi sittet og kost oss med i all hemmelighet, i påvente av at denne singelen skulle slippes.

Sweethearts Dust of Daylight Session slippes førstkommende fredag her på bloggen og på vår YouTube-kanal, men som en forsmak skal dere få se og høre “These Summertime Blues” allerede i dag. Og på fredag kommer hele seansen, totalt tre låter innspilt i Torbjørns Konserthall, og mesterlig mikset av Arnulf Østerdal.

“These Summertime Blues” har blitt en aldeles overjordisk vakker låt, fra verdens tristeste rockeband. SOM vi elsker Sweetheart, og som vi gleder oss til 1. september. Da kommer nemlig oppfølgeren til Spellemann-vinneren Sweetheart, nemlig den nye platen I Will Love You When The Morning Comes på Mother Likes It Records. Innspilt i Athletic Sound i Halden, med legenden Kai Andersen i produsentstolen. Den nye platen forhåndsbestiller du hos Tiger Records eller hos Big Dipper. Eller i din lokale platebutikk.

ELLER på release-turnéen, som starter 1. september i Sandefjord. Turnélisten ser slik ut, og vi kan ikke få anbefalt det å se Sweetheart live NOK. Bare husk: vær stille og lytt…

1 september – Kurbadhagen, Sandefjord
2 september – Parkbiografen, Skien
6 september – Kulturhuset i Halden
8 september – Drammen Kulturhus
9 september – Kampen Bistro, Oslo
15 september – Nøtterøy Kulturhus
22 september – Dama di, Bodø
23 september – Park 22 Byscena, Mo i Rana
19 oktober – Moskus, Trondheim
21 oktober – Rocker, Langesund
27 oktober – Vangen Pling Plong, Haugesund
31 oktober – Lille Ole bull, Bergen
3 november – Tungenes Fyr, Randaberg
11 november – TÆPS, Fredrikstad

Forrige artikkelDust of Daylight Sessions – Sverre Faaberg & Twang Gang
Neste artikkelDust of Daylight Session: Sweetheart
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here