Legendariske Jon Langford spiller i Bergen torsdag 4. mai, og vi har fått to billetter som vi gir bort på våre Facebooksider. Mer info lengre ned i artikkelen.

Jura Mekons FulksAllerede i 1977 var Jon Langford med og stifte The Mekons. Opprinnelig som trommeslager, men etterhvert som medlemmer sluttet, så plukket han opp en gitar og fant plass helt i front. I 2011 ble de signet på Bloodshot Records, der de har vært siden. I 2015 ga en sammensetning kalt Mini-Mekons ut platen Jura sammen med Robbie Fulks. 

Langford har også spilt i en rekke andre band, som The Three Johns, coverbandet Pine Valley Cosmonauts, Men of Gwent og Bad Luck Jonathan. Han har også gitt ut rundt ti soloalbum på Bloodshot Records.

Men der jeg – og sikkert mange andre som følger denne bloggen – oppdaget Jon Langford, var gjennom alt. country bandet The Waco Brothers og deres debutalbum To The Last Dead Cowboy fra 1995. De har siden gitt ut 10 album, hvorav ett live og en samleplate. Og alle så nær som ett på Bloodshot Records.

Dylan_Cash-CMHF

Langford er også en velrennomert kunstner, og både cover-art konsertplakat-kunsten hans er viden kjent. I 2015 ble han invitert til å male en rekke bilder til utstillingen “Dylan, Cash, and the Nashville Cats: A New Music City”. Jeg så utstillingen på Country Music Hall of Fame i fjor, og han har virkelig briljert – som man kan se av bildet over, som er ett av maleriene fra utstillingen.

Og torsdag 4. mai er han altså klar for Chagall i Bergen. Du kan lese mer på Facebookeventen.

MEN – vi gir altså bort TO billetter til en heldig vinner. Dette foregår på Facebooksiden vår.

FØLG DENNE LINKEN FOR Å DELTA!

 

Forrige artikkelHannah Aldridge – Gold Rush
Neste artikkelSarah Shook & The Disarmers – Sidelong
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here