Musikkvideoer 2012

 

Andre del av videokavalkaden består av mine favoritter blant årets offisielle musikkvideoer. Dette er bare et lite utvalg, det var enorme mengder med artister og band som fokuserte på YouTube som reklamekanal i 2012 – og kvaliteten på videoene var særdeles høy.

De beste musikkvideoene fra 2012:

I toppen: fra Drew Kennedys plate «Fresh Water In The Salton Sea» (2011) kom i år videoen «Stars In California»

The James Low Western Front – «Whiskey Farmer» (2011) kom med videoen «Thinking California» i februar:

 

En annen video fra februar, også fra en plate fra 2011; The Far West – «Bitter, Drunk and Cold»:

 

Sons Of Bill – «Santa Ana Winds»:

 

Bob Dylan – «Duquesne Whisle»:

 

Debonzo Brothers – «Break My Heart Tonight»:

 

Craig Davis – «Arkansas»:

 

Otis Gibbs – «Detroit Steel»:

 

Neil Young – «Ramada Inn»:

 

Jens Andersson Band – «Sommar i Bohuslän»:

 

Robert Smith-Hald – «Tumblin’ Into You»:

 

Number Seven Deli – «The One’s We’ve Been Waiting For»:

 

The Rainmakers – «Turpentine»:

 

Rune Berg – «Pass It On»:

SHARE
Forrige artikkelLivevideoer 2012
Neste artikkelFredagsvideo: Andrew Combs – Part Time Lovers (Full Time Fools)
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here