Fredagsvideo: Craig Davis – Arkansas

Craig Davis fra Memphis er et nytt bekjentskap for min del. Han er en av disse hardtarbeidende musikerne som reiser USA på kryss og tvers med kassegitaren sin, noe som kan være tungt for de som venter hjemme. Han har en stemme som bare slukte interessen min umiddelbart, og dette må da være en perfekt fredagvideo…

Låten «Arkansas» handler om jenta som venter på ham i Arkansas; Heather Bishop. Som faktisk spiller seg selv i musikkvideoen. Laura Rogers fra mine store favoritter Secret Sisters leverer backup vocals på låten og på ytterligere to låter på den kommende platen hans. Vi kommer garantert tilbake til den når den kommer ut.

Inntil da, her er «Arkansas» med Craig Davis. Enjoy!

SHARE
Forrige artikkelRootsy satser i Oslo
Neste artikkelAmericana Music Awards 2012
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here