Video: Jan Eggum – Kompiser

Jan Eggum feirer 40 år som artist i år, og kommer ut med intet mindre enn 3 plater med totalt 60 låter. NYE låter…

Og nå er første video klar – der vi får se en som alltid glitrende Jan Eggum synge den flett nye låten “Kompiser”. I bakgrunnen ser vi det jeg vil utrope til Norges mest misunnelsesverdige platesamling, og i fokus har vi det lure blikket til “Æggumæn” som han kalles her i  byen.

Kos deg med historien om Henry og Rolfen. Som er Kompiser!

Releasekonserter over hele landet. Følg Jan Eggum på Facebook for oppdateringer og konsertoversikt.

 

Forrige artikkelNykommeralarm! Waller – My Poor Queen
Neste artikkelThe Wailin’ Jennys – Bright Morning Star
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here