fbpx
Forsiden Alle poster Video Søndagsvideo: Van Morrison – Days Like This

Søndagsvideo: Van Morrison – Days Like This

Siden det er usedvanlig fint vær ute, så kan det passe med Stemmen Fra Belfast, Van The Man. Det er få andre på denne kloden som lager låter og synger som vår venn George Ivan Morrison. Her med en låt fra en av mine favoritt Van Morrisonplater; “Days Like This”.

Enjoy finværet.

Forrige artikkelMens vi venter på “Sweet Saint Me” fra Two Cow Garage…
Neste artikkelVideo: Neil Young – Angry World
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here