Fredagsvideo: Turnstile Junkpile – Time is Running Out

I fjor ga Turnstile Junkpile ut en deilig liten 7 spors plate, som ble godt mottatt her på bloggen. Nå har de laget en video til låten «Time is Running Out». Og den er ukens fredagsvideo.

Videoen tar tak i den stadig økende dommedagfrykten i samfunnet, og viser oss et par av de mer sjarmerende «Doomsday Preppers»…

Enjoy! Og god fredag. Husk, vi overlevde Maya-apokalypsen, så vi fikser det meste!

 

SHARE
Forrige artikkelDeadstring Brothers – Cannery Row
Neste artikkelHelldorado – Bones In The Closet
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here