Robert Smith-Hald ga ut platen «Thou Mayest» idag, og har releasekonsert på Herr Nilsen i Oslo i kveld. Neste fredag finner du ham på Garage i Bergen.

Forrige lørdag var det generalprøve, og Robert Smith-Hald Band spilte sin første hele konsert sammen på Backyard Barbeque Festival. Her er en av låtene fra konserten. Singelen «Tumblin’ Into You».

Ha en fortreffelig fredag! Enjoy!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zxw-U1iVjBc[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelRobert Smith-Hald – Thou Mayest
Neste artikkelThe Monthly Iceberg: Late Last Night
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here