Fredagsvideo: Robert Smith-Hald – Tumblin’ Into You

Robert Smith-Hald ga ut platen «Thou Mayest» idag, og har releasekonsert på Herr Nilsen i Oslo i kveld. Neste fredag finner du ham på Garage i Bergen.

Forrige lørdag var det generalprøve, og Robert Smith-Hald Band spilte sin første hele konsert sammen på Backyard Barbeque Festival. Her er en av låtene fra konserten. Singelen «Tumblin’ Into You».

Ha en fortreffelig fredag! Enjoy!

SHARE
Forrige artikkelRobert Smith-Hald – Thou Mayest
Neste artikkelThe Monthly Iceberg: Late Last Night
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here