Dust of Daylights utsendte ankom Sambandsstatene, og ble umiddelbart utsatt for sabotasje i form av forsinket ankomst,  og påfølgende uønsket hotellnatt i Miami. Søndag formiddag var man endelig i Nashville, og brukte to dager på nødvendig sightseeing.

wpid-wp-1442503802106.jpeg

image

image

image

Søndag kveld ble det tid til en liten Bluegrassjam på The Station Inn, og spesielt T-Bone koste seg stort…

image

Tirsdag startet festivalen, med et kickoff party på nye Basement East. En haug flotte artister var linet opp og det var samtidig en støttekonsert for Eddie Spaghetties Cancer Fund.
Men aller først besøkte vi vår venn Stephen Simmons, som sammen med Molly Jewell spilte på The Family Wash.

image

Så gikk turen til Basement East.

image

Aron Lee Tasjan hadde med seg en haug venner,  og kunne by på Keith Christopher fra Georgia Satellites på bass, og Jon Radford på trommer. Dessuten fikk vi besøk av Lilly Hiatt, som virkelig imponerte,  Chris Porter og Allan Thompson og igjen Lilly Hiatt i en fantastisk versjon av Friend Of The Devil.

image

image

Jonathan Tyler fikk etterhvert besøk av Nikki Lane, som løftet et ellers kjedelig og pregløst sett.

Keith Gattis viste seg å være et glitrende bekjentskap. Tøft sett, masse trøkk og gode tekster.

image

Rich Ruth fra The Rainmakers ble med oss ut, og det gikk som det måtte gå. Han fortalte dessuten om bassforsterkeren han hadde solgt til Keith Christopher,  som endte hos Dan Baird, og til slutt døde i flommen i Nashville for fem år siden.

image

Så…kveldens høydepunkt. En av de beste konsertene noen sinne. The Motherfucking BOTTLE ROCKETS.
De spilte en bunke låter fra den kommende, utmerkede platen,  kombinert med et utvalg klassikere. Tight, røft og to the point. Saftig gitarrock, og Brian Henneman er kongen av Nashville denne kvelden.

image

Forrige artikkelBarrence Whitfield & The Savages – Under the Savage Sky
Neste artikkelAmericanafest 2015 – onsdag 16. september
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here