Howard Iceberg - Monthly Iceberg 650 Header

Vi har hatt en liten pause i The Monthly Iceberg, for Howard har vært temmelig opptatt i studio den siste tiden. Hans faste trommeslager og studiotekniker Pat Tomek hadde med en cd med et knippe flett nye låter, da Rainmakers gjestet Norge tidligere i sommer – og tro meg når jeg sier at dette må være noe av det aller aller beste Howard har laget. Vi skal presentere flere av låtene fra denne innspillingsperioden, men første låt ut er den fantastiske «All I Hear Is Goodbye»

Howard_Face_SmallHer er hva Howard har å si om låten:

«All I Hear Is Goodbye»—–Old-fashioned country song, wrote and recorded most of it in early 2008. The song sat around for 4 years, couldnt decide abt solo—-I liked the bass part so much I just cranked that up for the solo in the rough mix. Finally added dobro in 2012, a young cat named Jeff Larison.

The bass and harmony vox are by K.C. country legend Mike Ireland, who I think I’ve mentioned here before. Mike is still around, but doesnt perform or record anymore. Rhythm gtr by Dan Mesh, who used to play in Mike’s band, and joined my band when Mike quit. Drums are by my buddy Pat Tomek, who just got back last month from Rainmakers recent Norway/Sweden tour.

I’ve got a lot of these songs laying around, partly finished and waiting one or two more parts. Beginning to look like I won’t get to ’em all. When you’re young, you waste a lotta time. You get older, you see there’s never enough of it — Howard.

 

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Otis Gibbs – The Darker Side Of Me
Neste artikkelSturgill Simpson til Norge i September
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here