Junibidraget til The Monthly Iceberg ble av mystiske årsaker liggende upublisert. Vi er tilbake på skinnene igjen nå, og månedens bidrag til The Monthly Iceberg er en helt fersk låt fra Howard og hans pågående innspillingsprosjekt i Pat Tomeks studio i Kansas City – denne gangen med en litt uvanlig bandsammensetning…

Fra en bunke låter jeg fikk tilsendt i slutten av mai så plukket jeg ut denne låten. Vi lar Howard selv fortelle om bakgrunnen for teksten:

Howard_Face_Small“Life’s Supposed to Hurt”—This is one I just finished.  I’ve had a lucky life, all in all; but I went thru a tough patch recently.  So I had to write this one to remind myself that a certain amount of pain and struggle is part of the deal.

My three mates on this are Betse Ellis (fiddle), Kyle Dahlquist (accordion), and Gary Paredes (guitar).  The four of us had tried to form a side project along with the bands we already play in, but travel and sickness got in the way.  Betse is from the much-loved KC band The Wilders; Kyle plays a lotta instruments with a lotta local groups; and Gary is lead guitar player in my band, the Titanics.  We did manage to get 3 others recorded besides this one, and hope to do some more in the fall if the stars line up right.”

La oss rett og slett lytte til “Life’s Supposed to Hurt”:
[media id=854 width=650 height=20]

Forrige artikkelSpilleliste Juni 2013
Neste artikkelMavis Staples – One True Vine
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here