Vi er kommet til andre utgave av The Monthly Iceberg, og presenterer nok en låt fra fjorårets store hyllestkonserten «Raising The Titanic: A Tribute To Howard Iceberg». Dagens låt heter «Lauren», og originalen kan du finne på Volume 5 på den legendariske boksen «Welcome Aboard».

Det er Howard Iceberg selv som velger ut låter, og «Lauren» er en av mine favorittlåter med Howard Iceberg, og jeg håper valget vil falle i smak hos leserne også.

Vi har som vanlig Howard selv presentere låten;

«This month’s song is a live version of «Lauren», played by my own band, so you can see us in action (if that’s the right word for it).

We play out about twice a month, mostly here in K.C. The guys:

Gary Paredes (lead guitar), Dan Mesh (rhythm guitar), Scott Easterday (bass), Pat Tomek (drums), and me (rhythm guitar and vocals—if that’s the right word for it).

Some of you know Pat cuz he’s played Norway a lot—-he’s also the drummer for the Rainmakers. By the way, when the camera finally pans on Pat, at first he looks real blurry. This is not a problem with the video—-that’s the way Pat actually looks when he’s been drinking.»

Howard Iceberg & The Titanics – «Lauren»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
 

SHARE
Forrige artikkelTommy Womack – Now What!
Neste artikkel…mens vi venter på Neil Young & Crazy Horse – Americana
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here