De som var så heldige å få oppleve Ryan Adams på soloturneen hans i sommer trakk stort sett frem versjonen av «Let It Ride» fra Cold Roses som ett av høydepunktene.

Nå har han spilt den inn i den nye akustiske studioserien sin, der han har gjort en del av låtene fra den nye platen i helt nedstrippede versjoner med bare seg selv og kassegitaren.

Bedre enn dette… blir det bare ikke.

«Let It Ride»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

SHARE
Forrige artikkelSteff Nevers – I’m From The Country
Neste artikkelFredagsvideo: Michael McDermott – The Year It All Went Wrong
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here