I dag gratulerer vi Sambandsstatene med fødselsdagen, og feirer med en av mine favorittlåter: «4th Of July» med Shooter Jennings.

Rock’n’roll, country, americana, pene damer og pedalsteel på en gang. Det blir ikke så mye bedre enn dette.

«4th Of July»

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

SHARE
Forrige artikkelVideo: Old 97’s – Please Hold On While The Train Is Moving
Neste artikkelHoward Iceberg & The Titanics – Welcome Aboard
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here