John Moreland har bekreftet et knippe konsertdatoer i Norge, i kjølvannet av sin første, skikkelige Europaturné solo. 

Moreland-BandsintownEDIT 23/4: Datoene er tydeligvis  ikke spikret fast, og Moreland har fjernet alle så nær som Oslodatoen på sin turnéliste. Bandsintown har fortsatt listen fra i går – som vi ser til høyre her. 

Moreland_MorelandListen på Morelands nettside – som i går inkluderte datoene under her, har nå blitt redigert – og som vi ser er det også litt underlig booking med en gig i England og en i Belgia samme dag… listen fra Morelands side til høyre her… 

Inntil videre forholder vi oss til listen Moreland publiserte i går, og holder dere selvsagt oppdatert om endringer:

26. august: Café Generalen – Kristiansand.
27. august: Café Mono – Oslo.
28. august: Bar Moskus – Trondheim.

Her vestpå sitter vi og krysser fingrene for at en Bergenskonsert skal dukke opp, for eksempel den 29?

(Om en bookingagent på jakt etter Bergensdato leser dette, så er det bare å ta kontakt Dust of Daylight Live booker gjerne…)

 

SHARE
Forrige artikkel…mens vi venter på Big Bad Luv
Neste artikkelAlejandro Escovedo i Oslo og Bergen denne uken…
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY