DoD Sessions: Austin Lucas

Dust of Daylight Sessions hadde nylig besøk av Austin Lucas. Vi tok ham med ut i skogen i Bergen for å filme noen låter, og han endte opp med å spille inn to uutgitte låter og en gammel klassiker foran Fantoft Stavkirke.

Vi får høre:

1: My Mother and the Devil
2: Unbroken Heart (som vil være på hans neste plate)
3: Somebody Loves You

Takk til Austin Lucas. www.austinlucasmusic.com

SHARE
Forrige artikkelDonnie Fritts – Oh My Goodness
Neste artikkelNye låter fra Roger Græsberg og Foreningen
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here