fbpx

…mens vi venter på Marius Kristiansen

 

De fleste kjenner kanskje Marius Kristiansen fra The Humble Servants, hvor han spiller gitar sammen med blant annet Paal Flåta og Lars Fredrik Beckstrøm og Rune Lindstrøm fra de Lillos. Og i 2012 ga han ut sin solodebut “The Movement”.

Han er nå på gang med albumet “Statements”, som er produsert av bloggfavoritt Rune Berg. Fredag legges singelen “Don’t Turn Your Back On Love” ut for salg til den store, vide verden – men du kan høre den her på Musikkbloggen Dust of Daylight allerede i dag.

“Don’t Turn Your Back On Love” er lettbeint popmusikk med et fengende refreng som setter seg i øret, og med en melodi som bringer med seg lovnader om snarlig sommer og sol. Produksjonen er umiskjennelig Rune Berg, og låten er et samarbeid mellom Marius Kristiansen, Rune Berg og musiker, forfatter, Offablogger og videoprodusent Ronnie MAG Larsen. Berg og Larsen spilte som kjent sammen i The Margarets, og selvsagt i Rune, Ronnie og Alex.

Når Berg viste Larsen Kristiansens utkast til tekst, der historien gikk på å ikke snu ryggen til kjærligheten – så begynte Hr. Larsen å reflektere rundt sin karriere som bokser – hvor høydepunktet etter sigende var å ta telling i første runde mot Ole “Lukkøye” Klemetsen.

Ord og utrykk fra boksesporten ble kombinert med en fortelling om kjærlighet, og “Don’t Turn Your Back On Love” var et faktum.

Låten er i salg fra fredag, og du kan besøke www.mariuskristiansen.com for å finne ut hvor den selges. Vi kommer tilbake til “Statements” når den slippes. “Statemens” har fått releasedato fredag 7. juni.

Siste artikler

Lest dette?