Home » Americana »Video » Currently Reading:

Fredagsvideo: American Aquarium – videobonanza

august 24, 2012 Americana, Video No Comments

Dagens fredagsvideo er ganske enkelt (nesten) alle låtene fra den nye plata til American Aquarium – «Burn. Flicker. Die.» Alle så nær som en låt ligger på YouTube i varierende kvalitet, og her har jeg valgt ut mine favoritter av de 11(10) låtene, samt et par bonuslåter som jeg synes er særdeles gode. Det er fredag. «Burn. Flicker. Die.» er årets hittil beste plate. Vi anmeldte den på onsdag. God fredag! Enjoy the rockshow! 01. Cape Fear River:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

02. Saint Mary’s:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

03. Lonely Ain’t Easy (med Amanda Shires):

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

04. Abe Lincoln:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

05. Jacksonville:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

06. Harmless Sparks: (BJ Solo)

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

07. Burn. Flicker. Die.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

08. Casualties: 

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

09. Savannah Almost Killed Me:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

10. Northern Lights:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

11. Saturday Nights:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

BONUSTRACKS:

12. Katherine Belle med Caitlin Cary:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

13. Miss Ohio (Gillian Welch cover):

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

14. Excuse Me If I Break My Own Heart Tonight med Jason Isbell:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

15. Rattlesnake med Randy Crouch:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Related Posts with Thumbnails

Stikkord: , , , ,


Comment on this Article:Sosialisér med Musikkbloggen

Dust of Daylight på Facebook

Abonnér på vårt RSS Feed

Abonnér på Musikkbloggen

Let i arkivet

  • 2014 (223)
  • 2013 (323)
  • 2012 (154)
  • 2011 (342)
  • 2010 (204)

The Monthly Iceberg
Vår gode venn Howard Iceberg presenterer hver måned bakgrunnen for en av sine låter.

Heng med Dr. Philmar
Ta turen inn i Dr. Philmars lett forstyrrede verden, la deg forføre av hans stemningsfulle fortellinger og misforståtte lykke.

Ønsker du omtale?

Send en mail til rune@musikkbloggen.no
eller bruk ReviewShine:

Translate:

DutchEnglishFrenchSpanish

Møt forfatterne:

Rune Letrud

Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet.

Noenlunde fast plass på spillelista:
Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers...

Topp 3 på spillelista:
Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på ... Les hele profilen

Har du lest denne?

12. mai, 2011

Småplukk fra platebunken #4 Småplukk fra platebunken #4

To nye  plater står på listen idag. Begge med kvinnelige artister som på hver sin måte leverer såvidt fin musikk at de fortjener omtale her på bloggen. Først ute er Victoria George, som er ute med EPen «Lately I» I presseskrivet omtales hun som en miks mellom Dixie Chicks, Bonnie Raitt og Alison Krauss.

Les arkivet fra No Deal Music

No Deal Music og Musikkbloggen er som kjent samlet under navnet Dust of Daylight. Arkivet til Musikkbloggen finner man her, men No Deal Music har et rikt arkiv det er verdt å lese seg gjennom. Klikk bildet over for å finne No Deal Musics arkiv.

Anbefalte artikler

Anbefalte album 1.halvår 2014

frontpage

Sommerferien har så smått begynt å banke på døren for de aller fleste av oss. Her i Dust of Daylight-redaksjonen tar begge redaktørene sommerferie fra og med i dag og det vil si at i de tre neste ukene kun blir oppdateringer fra vårt rikholdige arkiv på Facebook-siden og på …

Mathias Lilja – Mathias Lilja

mathias_lilja_cover_art

17.januar fikk jeg en link til rootsy.bandcamp.com fra en kjenning i Tromsø. Han er en ikke ukjent rock’n’roll-dealer fra «9000 Byen» som bruker å være finkalibrert når det kommer til hva jeg setter pris på av musikk. Jeg klikket på lenken, og det som suste inn i skallen var lekre …

Parker Millsap – Parker Millsap

Parker MIllsap

Stemmen som synger på platen Parker Millsap tilhører den knapt tjue år gamle artisten Parker Millsap fra den knøttlille byen Purcell i Oklahoma. Det å bære med seg en særpreget og solid vokal ut i artistlivet er på ingen måter noe minus og det er hele tiden blitt viktigere for artister å …

The Far West – Any Day Now

The Far West - Any Day Now

Sterkt forenklet kan man kalle et suksessfullt bands karriere for en tre-trinns rakett. Først blir de fulgt av venner, bekjente og bygger seg en lokal following. Så kommer vi musikkbloggere, lokalaviser og en økende gruppe fans diltende etter etterhvert som de spiller konserter utenfor lokalområdet sitt. Til sist oppdages de …

Robert Ellis – The Lights From The Chemical Plant

Robert Ellis Lights from the chemical plant

Robert Ellis er et av de sikreste kortene å nevne hvis du blir spurt om hvilke artister som kommer til å prege singer/songwriter, country og americana scenen de neste tiårene. Willie og Merle kan ikke leve for all framtid og da er det heldigvis betryggende å kunne presentere Robert Ellis …

Drew Kennedy – Wide Listener

Drew Kennedy - Wide Listener

Drew Kennedy er klar med Wide Listener, oppfølgeren til det utsøkte konseptalbumet Fresh Water In The Salton Sea fra 2011. Og jeg tror enektl og greit konseptet til Kennedy denne gangen rett og slett er å skrive enda bedre låter enn han har gjort tidligere. For den Kickstarterfinansierte Wide Listener har blitt en skinnende …

The David Mayfield Parade – Good Man Down

original-dmpcover

Når man kommer over en soleklar kandidat til årets album blir jeg i første omgang helt stille, jeg har ikke lyst til å dele det jeg hører med noen, bare være for meg selv litt til i den hemmelige verdenen som bare finnes mellom meg og musikken. Etter å ha spilt …

Son Volt – Honky Tonk

Son-Volt-Honky-Tonk

«Do Honky Tonk angels still walk this ground ?» spør Jay Farrar i låten «Seawall». Etter å ha levd med «Honky Tonk» på øret i en ukes tid, så er svaret et definitivt og rungende «JA!» Fra de to felene til Justin Branum og Gary Hunt tar oss inn i …

Skyline Drive – Topanga Ranch Motel

Skyline Drive - Topanga

Endelig er den her, Skyline Drives første skikkelige album. Jeg har gledet meg til denne platen helt siden jeg anmeldte den utsøkte EPen «Skyline Drive» i fjor sommer. «Topanga Ranch Motel» er høyt oppe på min liste når året skal oppsummeres, for her er absolutt alt jeg liker og verdsetter …

Todd Snider – Tales From Moondawg’s Tavern

ToddSnider 6

Verdens beste bootleg!