Bob & Jeff – live fra The Record Bar i Kansas City

Hver onsdag spiller Bob Walkenhorst og Jeff Porter på The Record Bar i Kansas City.

Denne gangen har konserten naturlig nok en god del relevanse for de som på en eller annen måte ble berørt av årets fantastiske turné.

Ta deg to timer fri, og hør alle historiene gutta fikk høre og oppleve mens de var i Norge.

Her er videostream fra nattens show, med litt lavkvalitet audio – men mer enn hørbart. Høykvalitet audio dukker også opp etterhvert.

Video streaming by Ustream

SHARE
Forrige artikkelThe Rainmakers – Bergen, 03.04.2011
Neste artikkelNy single fra Egil Olsen
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY